• Campanya "Que les xarxes no t'enredren"
Campanya per al bon ús de les xarxes i internet
"Que les xarxes no t'enredren", és el lema de la campanya per fomentar el bon ús de les xarxes socials i Internet impulsada per la Mancomunitat Camp de Túria i els 17 ajuntaments de la comarca.
8/02/2018

La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives dedica el mes de març a fomentar el bon ús d'Internet i de les xarxes socials.

 

Amb el lema “Que les xarxes no t'enredren” la Mancomunitat Camp de Túria, a través de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives, dedica el mes de març a fomentar el bon ús d'Internet i de les noves tecnologies entre els joves .

 

La proposta d'este mes és la difusió del concurs “Connectats”, organitzat per la Fundació d'Ajuda contra la Drogaddicció (FAD), en col·laboració amb Google i BBVA. Està dirigit a jòvens entre els 14 i els 16 anys. El termini per participar finalitza el pròxim 31 de març.

 

El principal objectiu d'este joc-concurs és sensibilitzar sobre l'ús responsable de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TICS) i Internet. Cal superar una sèrie de reptes relacionats amb el coneixement de l'ús adequat, responsable, constructiu i positiu de les noves tecnologies i Internet.

 

Els participants han de superar sis reptes relacionats amb els seus coneixements per gestionar la privacitat en les xarxes socials, configurar els dispositius de forma adequada, com abordar les relacions socials o reflexionar sobre els continguts que es comparteixen en les xarxes socials.

 

Es pot accedir al joc a través de la pàgina web del “Projecte Connectats” en http://proyectoconectados.es/juego/ on estan publicades les bases per inscriure's i concursar (http://proyectoconectados.es/bases/) o a través de la pàgina web de la FAD (www.fad.es) i des de les pàgines oficials de la FAD en les xarxes socials.

 

La plataforma de projecte "Connectats" està dirigida tant a xiquets i adolescents com a pares i professors. De fet, compta amb diferents espais com són la Sala de reunions, Sala de jocs, Sala familiar, Sala d'estudis, Sala de profes i Sala de contacte, destinades a cadascun dels usuaris potencials. 

 

“Que les xarxes no t'enredren” s'emmarca en la campanya de 12 lemes que s'està desenvolupant en els 17 municipis que conformen la comarca Camp de Túria, dins del Pla Comarcal de Drogodependències i altres Trastorns Addictius.

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31