• Sant Silvestre solidària 2017 Vilamarxant.
Vora 300 persones corren per una bona causa
Ahir va tindre lloc la Sant Silvestre solidària del 2017. Els aliments i els diners aportats pels participants es donaran a Càritas Vilamarxant i a la Junta Local de l'Associació Espanyola contra el Càncer.
29/12/2017

Ahir, la Replaça va acollir diversió, esport i solidaritat en la tradicional Sant Silvestre.

 

280 persones, de Vilamarxant i de clubs d'atletisme d'altres municipis, es van animar per acomiadar l'any competint o, simplement, divertint-se amb les originals i gracioses disfresses que van idear els participants d'esta cita, organitzada per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilamarxant i el Club d'Atletisme Vilamarxant, amb la col·laboració de les Ames de Casa Tyrius, la Junta Local de l'Associació Espanyola contra el Càncer i Càritas Vilamarxant.

 

Precisament, a estes dos últimes entitats van anar destinats els aliments no peribles, joguets o els dos euros que calia aportar per inscriure's a la cursa. 

A les 20 h, es va donar el tret d'eixida d'un recorregut de 5 quilòmetres, en el qual es van completar dos voltes pels carrers del municipi. Alguns dels participants el van fer competint i al seu millor ritme; mentre que d'altres van participar caminant i passant una bona vesprada amb disfresses i en companyia d'amics i amigues. El més important, en tot cas, era ajudar a aquells que més ho necessiten.

En arribar a la línia de meta, tots els corredors i corredores van rebre xocolate i dolç que van repartir les Ames de Casa Tyrius. 

Pel que fa als premis, el llistat és el següent:

- Primer classificat de la general: Juan Montesinos, seguit de Julio Zarzo i de Vicent Tarín.

- Primera classificada de la general: Jessica, de la Pobla de Vallbona; seguida de Mª José López i de Laura Cambronero.

- Millor disfressa individual: 'Passatger en globus'.

- Millor disfressa col·lectiva: 'Ladybug i Cat Noir'.

- Disfressa més divertida: 'Les campanades'.

- Millor disfressa infantil col·lectiva: 'Nunca jamás Christmas y la estrella de Belén'.

- Millor disfressa infantil individual: 'Papallona Bamdberbil'. 

Des de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilamarxant s'agraeix la participació i implicació de totes les persones que van assistir a este esdeveniment, així com al treball realitzat per la resta d'entitats organitzadores i col·laboradores, i per la Policia Local i Protecció Civil.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28