• Inici curs al CEIP Horta Major
Vora 1.400 alumnes comencen el curs escolar 2017-2018 a Vilamarxant
El primer dia de classe va transcórrer ahir amb normalitat als cinc centres escolars del municipi.
12/09/2017

Després de les vacances d’estiu, ahir xiquetes, xiquets i joves van tornar a l’activitat als centres escolars de Vilamarxant. L’Escola Infantil Municipal, els CEIPs Horta Major i la Pea, el Col·legi San Francisco y Santo Domingo i l’IES les Rodanes obrien de nou les seues portes a vora 1.400 alumnes que ahir començaren les classes d’este curs 2017-2018. 

 

Per centres, a l’Escola Infantil Municipal hi ha matriculats 62 xiquets i xiquetes d’entre 1 i 3 anys. Al llarg de les vacances d’agost, s’ha procedit al repintat de les instal·lacions. Per tercer any consecutiu, l’Escoleta ofereix el servei de menjador escolar que ha augmentat de manera progressiva des de la seua posada en marxa, cosa que demostra la seua idoneïtat.

 

Pel que fa al CEIP Horta Major, vora 400 alumnes han començat les classes. Per segon any consecutiu, el centre disposa d’una aula infantil de 2-3 anys, aconseguida després de les gestions realitzades per la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Vilamarxant, on hi ha matriculats 18 alumnes.

 

Estes instal·lacions també han rebut treballs de manteniment al llarg de l’estiu. Així, s’ha renovat bona part de la façana, amb una inversió de 21.542’11 euros (IVA inclòs). L'actuació ha sigut executada per l’adjudicatària Pintura Mural Hermanos Jiménez. Igualment, per a complir amb l’OCA (organisme de control autoritzat) s’ha procedit a subsanar deficiències en les instal·lacions elèctriques de les aules. Unes aules que van ser inaugurades fa 25 anys, fet que ahir també es va recordar amb la decoració de l'entrada i del pati. 

 

Les aules del CEIP la Pea acullen a més de 200 alumnes. Durant l’estiu, per part del personal de serveis del centre i d’una empresa local s’ha procedit a repintar bona part de l’edifici.

 

Al Col·legi San Francisco y Santo Domingo hi ha més de 300 escolars matriculats este curs. Les instal·lacions també han estat condicionades durant l'estiu per a l'inici de les classes. 

 

D'altra banda, enguany l’alumnat més major ha començat les classes en les mateixes dates que la resta de cicles educatius. Els estudiants de l’IES les Rodanes, vora 400 en este curs, també reprenien les classes ahir. Ho van fer amb una jornada d’acollida. En ella, els tutors de cada grup van rebre als alumnes i els van donar informació per al nou curs.

 

Voro Golfe, regidor d’Educació, ha desitjat als equips directius dels respectius centres “un bon curs 2017-2018”. Des de la Regidoria d’Educació es té la intenció de continuar treballant perquè Vilamarxant tinga un servei d'ensenyament òptim amb l’ajuda de tota la comunitat educativa. L’Ajuntament de Vilamarxant reconeix també la tasca dels docents que, amb la seua implicació, dedicació i entusiasme, fan que tot siga més fàcil i que els estudiants disposen d’una formació de qualitat impartida per uns excel·lents professionals. 

  • Inici de curs Hort Major Vilamarxant.
  • Inici de curs la Pea Vilamarxant.
  • Inici de curs San Francisco y Santo Domingo Vilamarxant.
  • Inici de curs Escoleta Vilamarxant.
  • Inici de curs IES les Rodanes Vilamarxant.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31