Vilamarxant sol•licita connexions diàries amb tots els metros de Riba-roja de Túria i major servei amb la connexió a Llíria i l’Hospital.
La Conselleria va publicar el passat juliol el Projecte de servei de transport que afecta al municipi de Vilamarxant per a la seua exposició i informació pública. El que s’oferta al projecte publicat augmentarà considerablement les freqüències de viatges i estarà finançat per la Generalitat, no obstant l’Ajuntament de Vilamarxant ha sol•licitat totes les conexions al metro de Riba-roja de Turia i augmentar les freqüencies a Lliria i a l’Hospital de Llíria, respecte a les proposades inicialment.
21/09/2018

21/09/2018                                                                                                                                         

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori va publicar el Projecte proposta de servei públic de transport de viatgers per carretera de la zona nord-oest de l’Àrea Metropolitana de València, que inclou el servei d’autobús per a Vilamarxant.

Es tracta d’un projecte de concessió que recull gran part de les millores que, des del principi de la legislatura, l’Equip de Govern de l’Ajuntament de Vilamarxant ha sol·licitat a través de diferents reunions i escrits amb l’administració autonòmica per posar en marxa les actuacions necessàries perquè els veïns i veïnes disposen d’un servei millorat i que s’adeqüe més a les seues necessitats.

Tot i eixa millora, des de l’Ajuntament s’ha considerat que calia fer les al·legacions pertinents per tal que la connexió amb el metro a Riba-roja del Turia siga completa al llarg de tot el any i tots els horaris. Al mateix temps que es demana ampliar el servei de connexió amb l’Hospital Comarcal de Llíria amb una expedició més d’anada i tornada al final de la vesprada, així com que s’amplie el servei a dissabtes, diumenges i festius.

Amb això es pretén que el nostre municipi i els seus veïns i veïnes compten amb el millor servei possible, això es pot aconseguir amb un transport públic, flexible i accessible. Que permeta la seua mobilitat en totes les facetes de la vida (estudis, treball, oci, salut, necessitats administratives...)

 

 

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30