• Presentació del vídeo de promoció turística de Vilamarxant 2018
Vilamarxant exhibeix les seues fortaleses turístiques en un vídeo promocional
La producció ha estat a càrrec de Baandú Comunicación SL, que ha elaborat una projecció que ressalta els valors esportius, naturals, patrimonials, culturals i tradicionals del municipi, protagonitzats per veïns i veïnes del poble.
13/01/2018

Ahir, Vilamarxant es va presentar com una localitat turística de qualitat i referència dins de la comarca del Camp de Túria i de la Comunitat Valenciana. Va ser a la Casa de la Cultura, que es va omplir de veïns i veïnes del municipi, representants municipals i d’associacions locals que acudiren amb curiositat i expectació per vore el seu poble representat en un vídeo promocional que ressalta els nostres senyals d’identitat, amb el lema "Vilamarxant, el cor del Túria".

 

La direcció, gravació i edició ha sigut de l’empresa Baandú, en un projecte impulsat per la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Vilamarxant. La presentació de l’acte va estar a càrrec del regidor de Turisme, Eliseo Sanz; i de la regidora de Comunicació, Amparo García.

 

 

Durant l’esdeveniment, el responsable de turisme va explicar que, amb esta producció, “s’ha volgut mostrar, en un format audiovisual professional, els diversos recursos turístics de la localitat”. Eliseo Sanz va assenyalar que “un dels objectius d’este vídeo és que els ciutadans i ciutadanes de la Comunitat Valenciana i d’altres zones del territori nacional descobrisquen les fortaleses turístiques de Vilamarxant, a través de la projeccció del vídeo a les diferents edicions de la Fira de les Comarques del Patronat de Turisme de la Diputació de València i de la presència de Vilamarxant, durant una setmana a l’any, a l’oficina de turisme del carrer Poeta Querol de València, a més d'altres actuacions de promoció turistica pròpies”.

Amb esta finalitat, s’ha destinat la convocatòria de la subvenció del Patronat de Turisme de la Diputació de València a l’elaboració del vídeo i a la renovació parcial de la cartelleria turística de Vilamarxant, amb una inversió de 2.117 i 3.330 euros, respectivament. 

 

El contingut del vídeo

 

Durant la presentació, es va posar en relleu la riquesa cultural, patrimonial, natural i humana de Vilamarxant, amb diferents imatges d’un rodatge que va tindre lloc en el mes d’octubre. Es van gravar espais emblemàtics, com ara el Parc Natural del Túria, el Paratge Natural Municipal de les Rodanes, la Bassa Barreta, l’església de Santa Caterina, la Cisterna, el Pont de Ferro, el Mas dels Frares i diversos miradors dels nostres espais naturals.

 

Després, va tindre lloc la projecció, en la qual destaquen les imatges captades amb dron i que mostren perspectives mai vistes del municipi. En la producció, apareixen veïns i veïnes del poble en activitats que poden fer-se a Vilamarxant contemplant els seus espais naturals, com ara cicloturisme, senderisme o rutes a cavall; així com tradicions festives, com el tren faller; i culturals i tradicionals, com els balls que interpreta el Grup de Danses i Pastorets de Vilamarxant, entre d’ells, el Ball dels Llenyaters.

Després de la projecció, el responsable de Baandú Vilamarxant i un dels creadors del vídeo, Fran Martínez, va explicar algunes anècdotes dels dies de gravació i va agrair la implicació de totes les persones que, de forma altruista, van fer possible el rodatge.

 

Agraïments

 

Per acabar, des de la Regidoria de Turisme, es van reconéixer estes col·laboracions, fent pujar a l’escenari i nomenant a totes i tots els figurants i col·laboradors i col·laboradores.

 

Són els següents:

- Les xiquetes i xiquet: Anna, Dani i Sandra Martínez Grao.

- Els representants del Grup de Danses i Pastorets: Olga Sanchis Gil, Talía López Álvarez, Juan Montesinos García, Salvador Montesinos Rita, José Rita Gimeno, Bernardo Golfe Montesinos i, en representació del grup, Ana Belén Caurín.

- El jove actor: Adrián Quiles Muñoz.

- La jove actriu i model: Miriam Esteve Albarracín.

- La família Cervera Aras: Mireia, Rubén, Monti i Stephane.

- El genets: Rafael Quiles Badajoz, Ana Bonilla i Ricardo Ortuño Tomás.

- El Club d’Atletisme de Vilamarxant.

- Els propietaris del Mas dels Frares: Amparo, Arnold i Luna

- La tècnica de Turisme de l’Ajuntament de Vilamarxant, Sandra López Moreno, qui també ha participat en l’organització i coordinació de l’acte.

El públic va reconéixer, amb els aplaudiments i els agraïments posteriors, el bon treball per recopilar i difondre, en poc més de 2 minuts, l’essència de Vilamarxant i de la seua gent.  

 

Podeu vore el vídeo en este enllaç: Vídeo de promoció turística de Vilamarxant.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31