• Tren faller, Vilamarxant 2018
Vilamarxant es disfressa de festa
Ahir desenes de fallers i falleres de les tres comissions del municipi van omplir de color i diversió els carrers de Vilamarxant amb el Tren Faller.
12/03/2018

Vilamarxant va viure, ahir, un dels majors espectacles de les falles i també un dels més participatius: el Tren Faller, que cada any organitzen les tres comissions del municipi, amb la col·laboració de la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament de Vilamarxant.

Desenes de membres de la Falla el Pilar, la Falla Pensat i Fet i la Falla el Colp van descobrir un dels secrets que millor es guarden al municipi: les disfresses que van lluir durant la desfilada.

Com cada any, la temàtica va ser molt variada i, com sempre, cada disfressa porta molts dies de treball que, com també és tradició, finalitzen a última hora.

Però el resultat és espectacular. Així les centenars de persones que, des de ben prompte, esperaven el pas dels protagonistes van poder veure escenes de l’oest, ‘bitxets’, llepolies, ballarines, soldadets musicals, arlequins, aus colorides, vestimentes d’altres èpoques, personatges de conte, éssers del bosc, gallinetes i pollets, "sombrereres" i "sombrerers" bojos, crítica política, un xicotet arc de Sant Martí, camperols i camperoles, xineses, i vestits quasi de disseny elaborats amb paper de diari.

Tota una mostra d’enginy i originalitat que convertix Vilamarxant en un referent de la comarca.

Un any més, el Tren Faller va ser tot un èxit de participació, públic i organització.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31