• Cartell Dia de la Muntanya Neta Vilamarxant
Vilamarxant celebrarà el pròxim diumenge, 17 de setembre, el Dia de la Muntanya Neta
Qualsevol persona interessada en la preservació dels nostres paratges naturals pot inscriure’s i ajudar, durant un matí, a mantindre Les Rodanes netes i sanes.
8/09/2017

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Vilamarxant, en col·laboració amb la secció de muntanya del Club d’Atletisme de Vilamarxant, ha organitzat el Dia de la Muntanya Neta per segon any consecutiu.

 

La cita serà el pròxim diumenge, 17 de setembre, quan totes aquelles persones que vulguen col·laborar en la neteja dels nostres paratges naturals podran gaudir d’un matí on es combinarà esta tasca de voluntariat amb la pràctica del senderisme, ja que s’actuarà als principals senders de Les Rodanes.

 

Les inscripcions poden fer-se a l’edifici nou de l’Ajuntament o a la pàgina web de Senderistes-Les Rodanes, fins al dia 15 de setembre a les 14.00 hores. A l’activitat poden acudir menors, sempre que vagen acompanyats per algun familiar o persona responsable.

 

L’eixida serà a les 8.00 hores des de l’Avinguda Dos de Maig. Els participants es dividiran en tres grups que estaran acompanyats i assessorats per un guia del Club d’Atletisme. Cada grup farà una ruta adaptada al nivell dels seus integrants. Així, hi haurà un recorregut accessible a tot el món; i altres dos un poc més adaptats a les persones que tenen més costum de fer senderisme.

 

Horari:

 

L’horari previst és el següent:

 

- 8.30 hores: neteja i condicionament dels senders.

- 10.30 hores: esmorzar a càrrec de l’Ajuntament per als voluntaris i les voluntàries a l’alberg de la Bassa Barreta.

- 11.30 hores: xarrada sobre ‘Plantes Medicinals de Les Rodanes’, a càrrec d’Aurelio Peña Rivera (biòleg i autor del llibre ‘Catálogo de flora vascular del Parc Natural del Túria’).

 

Amb esta iniciativa l’Ajuntament de Vilamarxant i Senderistes-Les Rodanes volen aconseguir un doble objectiu: la conscienciació entre la población de la necessitat de cuidar els nostres tresors naturals i no llançar brutícia en ells, i animar a la pràctica de l’esport en un entorn únic com és el paratge de Les Rodanes. 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30