• 'Spanish Brass' a la Casa de la Cultura de Vilamarxant
‘Spanish Brass’, els instruments de metall a l’abast de tot el món
La Casa de la Cultura es va plenar ahir per escoltar este quintet de metall en un concert divertit i didàctic.
23/10/2017

Més de 200 persones van acudir ahir de vesprada a la Casa de la Cultura per gaudir de l’actuació del quintet de metall ‘Spanish Brass’, en un acte organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilamarxant. El públic estava format per gent de totes les edats, molts dels quals són o han sigut músics i músiques.

 

Però tot i ser un grup de música de cambra, l’espectacle ‘Brass Brass Brass’ no estava adreçat a entesos, perquè esta formació va saber apropar este estil musical i la sonoritat dels instruments de metall a totes i tots els assistents.

 

Ho van fer mitjançant una excel·lent interpretació i adaptació d’obres ben conegudes de tots els temps, com ara ‘Nana’, de Manuel de Falla; ‘Marxa reial’ d’Igor Stravinski; o ‘Tritsch-Tratsch Polka’ de Johann Strauss. Junt a estes peces clàssiques, també van interpretar altres d’artistes més contemporanis i creades per a instruments de metall.

 

Però el que diferencia este espectacle d’altres més convencionals és la seua posada en escena, amb atractius jocs de llums i, sobretot, amb la forma d’interpretar les obres per part dels músics. Durant el concert, van escenificar algunes peces com si es tractara d’una divertida obra de teatre, van ballar amb coreografies al ritme de la música, van baixar de l’escenari per interactuar amb la gent i van explicar el funcionament dels instruments que toquen. Uns detalls que agradaren molt al públic, especialment als més menuts, que van riure amb ells alhora que aprenien un poc sobre música. En general, el concert va agradar als assistents que van dedicar llargs aplaudiments als artistes al final de cada peça i quan va concloure l'espectacle.

 

‘Spanish Brass’ és un dels quintets de metall més dinàmics i versàtils del panorama nacional i internacional. Les seues interpretacions i arranjaments han sonat arreu del món. De fet, este mateix any han completat una gira per Corea del Sud, els Estats Units, Mèxic i França. 

  • 'Spanish Brass' signant els seus treballs a la Casa de la Cultura de Vilamarxant.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31