• 'Femme Fractal' a la Casa de la Cultura de Vilamarxant.
El rock que no sona a rock
La formació ‘Femme Fractal’ va omplir ahir la Casa de la Cultura en un concert en què versionaren clàssics d’este gènere musical amb diferents instruments.
5/11/2017

‘Metallica’ a ritme de tango, o ‘Guns N’Roses’ com una bossa nova van ser algunes de les atractives i sorprenents barreges musicals que ahir van interpretar les tres components de ‘Femme Fractal’ a la Casa de la Cultura.

 

Una proposta diferent que va fer que el recinte s’omplira de veïns i veïnes de Vilamarxant que van poder gaudir amb esta formació valenciana versàtil i que interpreta clàssics de la musica rock i metal però portant-los al seu propi terreny, i amb un so i ritmes ben diferents a les versions originals.

 

Ho aconsegueixen gràcies a un complet repertori en què toquen diferents instruments que van des dels que més s’acoblen a este estil, com poden ser les guitarres, fins a d’altres ben peculiars, com l’arpa de boca o l’harmònica.

 

Les tres intèrprets van iniciar l’actuació amb una versió instrumental de la coneguda ‘Misirlou’, de la banda sonora de ‘Pulp Fiction’. Entre els temes que sonaren van destacar peces de ‘REM’, com ‘Losing my religion’; dels brasilers ‘Sepultura’, de 'Nirvana', 'Iron Maiden' o la famosa ‘Seven nation army’ de ‘The White Stripes’, que tantes vegades es canta als recintes esportius.

 

A meitat actuació, Isabel, Marta i Monty, les tres membres del grup, van convidar a pujar a l’escenari a la cantant i música de Vilamarxant May Ibáñez, qui va interpretar amb elles tres cançons, entre les quals, una curiosa versió del ‘Baby one more time’, de Britney Spears, a ritme de blues.

 

A més Monty, una de les artistes, té arrels vilamarxanteres ja que sa mare és del poble i ahir, segons explicava la intèrpret, era de les poques vegades que la veia en directe, degut a la proximitat geogràfica i a l’horari del concert.

 

Les tres músiques i cantants van finalitzar la seua actuació amb una versió que han estrenat fa pocs dies, ‘Bang, bang (My baby shot me down)’, abans de rebre un llarg aplaudiment de tot el públic.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31