• Reunió ACPV i Mancomunitat Acord Ocupació.
Reunió entre l’Ajuntament, la Mancomunitat Camp de Túria i l’Associació de Comerciants per fomentar la creació d’ocupació
Es posaran en marxa diferents iniciatives, emmarcades en l’Acord Territorial d’Ocupació, que resulten d’interés per als comerciants locals.
7/03/2018

Ahir va tindre lloc una reunió de coordinació entre l’Ajuntament de Vilamarxant, la Mancomunitat Camp de Túria i l’Associació de Comerciants i Professionals de Vilamarxant  (ACPV) dins del projecte per fomentar i millorar l'ocupabilitat al municipi, finançat pel SERVEF, en el marc de l’Acord Territorial d’Ocupació.

 

Van assistir l’alcalde de Vilamarxant, Jesús Montesinos; el regidor de Promoció Econòmica, Eliseo Sanz; Ximo Escamilla, president de l’ACPV;  i en representació de la Mancomunitat van estar: Pilar Muñoz, agent d’ocupació i desenvolupament local; Carmen Ruiz, tècnica d’orientació i promoció econòmica; Rosa Mateo, tècnica d’empresa; i Amparo Vidal, tècnica d’ocupació.

 

L’objectiu de la reunió i de les accions acordades en ella és aconseguir la dinamització de les persones associades a l’ACPV perquè els seus establiments desenvolupen estratègies adequades per créixer i, així, fomentar l’ocupació. Per aconseguir-ho, es farà una prospecció dels comerços del municipi transmetent-los informació sobre la xarxa ADL de Divalterra, oferint-los formació sobre la presentació de factures a la Plataforma de Facturació de l’Estat (FACE) i sobre els servicis de ‘mentoring’ i ‘coaching' contemplats en l’Acord Territorial d’Ocupació per a emprenedors, autònoms i PiMES.

 

A més d’esta tasca informativa, es continuaran donant altres servicis i jornades formatives i informatives que puguen resultar d’interés per als comerciants del municipi.

 

D’altra banda, també es va acordar que l’Ajuntament reprendrà el contacte amb les empresàries i els empresaris interessats en la creació de l’Associació d’Empressaris/es del municipi.

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31