Prospecció comercial als establiments locals
La realitzaran tècniques de la Mancomunitat Camp de Túria que visitaran els comerços locals a partir d'este dimecres.
14/05/2018

A partir d’este dimecres, 16 de maig, tres tècniques de la Mancomunitat Camp de Túria visitaran els comerços de Vilamarxant amb la finalitat de fer una prospecció comercial del poble.

 

Des de la Regidoria de Comerç es posa en coneixement dels comerciants esta actuació. Els noms de les responsables d’esta activitat són María José, Carmen i Susi, i aniran identificades amb un carnet on figurarà l’escut de Vilamarxant i de la Mancomunitat.

 

La seua tasca consistirà en preguntar les dades a les i els comerciants amb la finalitat d’actualitzar-les i oferir la possibilitat, gratuïta, d’estar a la galeria empresarial de Divalterra i al web i l’App municipal perquè les dades siguen les més actuals possibles.

 

També podran aparéixer en el futur portal comercial que tindrà l’Ajuntament de Vilamarxant i que estan elaborant les i els alumnes del taller de formació en tecnologia web del SERVEF.

 

Les tècniques de la Mancomunitat també informaran sobre les jornades formatives per a Empreses i Comerços que posa a l’abast de totes les persones interessades l'ens comarcal, dins de l’Acord Territorial d’Ocupació. Estan centrades en temes com ara l’atenció al client, certificats digitals i estratègies comercials en xarxes socials, possibilitats de finançament, comunicació i la gestió emocional i del temps.

 

 

Les jornades s'impartiran a Vilamarxant si hi ha la suficient demanda. Si no és així, tots els cursets s'impartiran a les instal·lacions de la Mancomunitat a Llíria. 

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31