• Renumeració Plaça Mare de Déu del Pilar, Vilamarxant
Proposta de renumeració de la plaça Mare de Déu del Pilar
Els titulars dels immobles disposen fins al dia 7 de març per consultar-la i, si ho consideren oportú, presentar al·legacions.
13/02/2018

El Butlletí Oficial de la Província ha publicat la proposta de renumeració de la plaça Mare de Déu del Pilar de Vilamarxant per unificar els números de les vivendes. Esta proposta s’ha fet perquè la numeració d’algunes d'estes no coincidia amb les dades del cadastre o de la Policia Local i calia, per tant, unificar-la i oficialitzar-la.

 

La proposta de renumeració es pot consultar en la següent taula:

 

 

El document està publicat també al Tauló d’Anuncis de l’Ajuntament perquè els titulars cadastrals dels immobles el consulten. Hi ha fins al dia 7 de març per presentar al·legacions. En cas de no presentar-ne cap, el document serà definitiu i s’informarà als veïns i veïnes d’este tràmit i del número definitiu del seu habitatge.

 

Per resoldre qualsevol dubte o presentar objeccions, cal acudir al Departament d’Urbanisme de l’Ajuntament, a l’edifici de l’Avinguda 2 de Maig, de dilluns a divendres, de 8 a 15 h.

 

A partir de l'aprovació definitiva, seran els mateixos veïns i veïnes els que hagen de traslladar este canvi a les empreses subministradores de serveis, com ara l’aigua o la llum, perquè facen qualsevol enviament de documentació i domiciliació a la direcció correcta i oficial. 

 

* Podeu consultar la publicació al Butlletí Oficial de la Província en el document adjunt. 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31