La Policia Local de Vilamarxant denuncia la possible falsificació d’un document de venda de taronges
Hi ha dos persones investigades que van vendre la mercaderia que transportaven a una empresa dedicada a la compra d’esta fruita per elaborar sucs.
14/12/2017

La Policia Local de Vilamarxant ha localitzat al municipi un document de venda de taronges (DATA) que suposadament hauria sigut falsificat.

 

L’avís el van rebre a través del grup de whatsapp de Vigilància Rural, des d’on se’ls va informar sobre un turisme sospitós carregat de taronges que circulava pel polígon d’Arxilagar del Rullo.

 

Els agents van fer una batuda per la zona i no el van localitzar, pel que van decidir inspeccionar les empreses dedicades a la compra de taronges per a sucs i van descobrir que el producte s’havia descarregat en una d’elles.

 

Quan van sol·licitar a l’empresa el DATA del transport sospitós, van adonar-se de la possible falsificació del mateix, ja que hi havia dades inexactes, com ara que la parcel·la esmentada no era propietat de la persona que figurava en el document, que la signatura era falsa i que els cognoms del conductor estaven canviats. Totes les dades es van contrastar en el cadastre i amb la Policia Local de la Pobla de Vallbona, residència de la suposada propietària de la parcel·la.

 

Després de prendre declaració al gerent de l’empresa receptora de les taronges per determinar la seua implicació, la Policia Local de Vilamarxant va confeccionar les corresponents diligències de prevenció que van ser remeses als Jutjats de Llíria, on ara mateix es troben dos persones investigades per possible falsedat documental, el que pot suposar pena de presó de 6 mesos a 3 anys. 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31