El Pla regulador de Les Rodanes comptarà amb els suggeriments dels veïns i veïnes
La III Taula de treball sobre l'ús públic del Paratge Natural de Les Rodanes crida a la participació veïnal per a elaborar el pla regulador
10/03/2017

La Regidoria de Medi ambient, membres de la Junta del Paratge Natural Municipal de Les Rodanes i els tècnics de la Conselleria d'Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural van celebrar la tercera taula de treball sobre l'ús públic del Paratge Natural Municipal de Les Rodanes.

En concret, es va realitzar la presentació oficial de l'empresa que s'encarregarà de l'elaboració final del Pla d'ús públic de Les Rodanes. Durant la trobada, els tècnics de Conselleria van insistir en la necessitat d'una col·laboració estreta entre institucions i organismes per a la redacció i elaboració, amb l'objectiu que el document final estiga integrat perfectament en el manual que elabora la Direcció del Parc Natural del Túria, baix la direcció d'Antonio Ballester.

Així mateix, un altre dels pilars fonamentals de l'elaboració d'aquest pla és la participació ciutadana, a través de registre d'entrada o per correu electrònic (mediambient@vilamarxant.es). En aquest sentit, els veïns i veïnes de la localitat estan cridats a participar amb les seues propostes per a trobar l'equilibri entre l'ús del paratge i la seua conservació.

A partir de la redacció del Pla d'ús públic de Les Rodanes, s'aprovarà l'ordenança municipal que regule l'ús d'aquest recurs natural, una reivindicació històrica donat que es tracta de preservar la seua essència com a reserva natural, sense que açò estiga renyit amb l'activitat humana, doncs els veïns i veïnes de Vilamarxant, per tradició i quotidianitat, inclouen en el seu dia a dia Les Rodanes.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31