Patrimoni i gastronomia de Vilamarxant presents en la I Mostra de Municipis Camp del Túria
Sant Antoni de Benaixeve organitza aquesta trobada comarcal amb motiu de la seua recent incorporació a la Mancomunitat de Camp del Túria i en el marc de les celebracions de la seua Festa de Segregació
11/04/2017

Naturalesa, cultura, patrimoni, gastronomia i essència pròpia. Són les característiques comunes que tots els municipis de la Comarca de Camp del Túria van voler presentar i divulgar en la I Mostra de Municipis de Camp del Túria, celebrada en Sant Antoni de Benaixeve aquest dissabte 8 d'abril.

 

És la nova iniciativa de l'Ajuntament de Sant Antonio de Benaixeve en el marc de les seues celebracions de la Festa de la Segregació, que recorda els 20 anys de la localitat com a independent.

 

En aquest context, i amb motiu, a més, de la seua recent incorporació a la Mancomunitat de Camp de Túria, la localitat ha volgut organitzar aquesta trobada cultural, convidant a participar a tots els municipis de la comarca.

 

La I Mostra de Municipis ha comptat amb la participació de Vilamarxant, que a través del seu stand ha donat mostres de la seua varietat d'oferta turística i lúdica per a tots aquells i aquelles visitants que desitgen gaudir d'una destinació de naturalesa d'interior: patrimoni històric, oferta cultural, varietat gastronòmica tradicional i els parcs naturals són ingredients perfectes per a gaudir d'aquestes pròximes setmanes de pasqües.

 

En un ambient de germanor i diversió, la I Mostra de Municipis de Camp de Túria no solament ha aconseguit la posada en comú de la nostra història, tradicions i patrimoni autòcton, si no la integració dels municipis amb els seus veïns i veïnes “fent comarca”.

 

 

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30