EL PARC NATURAL DEL TÚRIA ESTRENA CARTELLERIA NOVA
18/07/2017

La Regidoria de Medi Ambient de Vilamarxant renova la cartelleria del Parc Natural del Túria al pas pel seu terme municipal així com la del Paratge Natural Municipal de Les Rodanes.

S'han renovat i recol·locat un total de 20 cartells que contenen informació turística, d'interpretació de la fauna i la flora, així com, normes de regulació de l'ús públic. La inversió per a la renovació de l'antiga cartelleria, molt deteriorada per el pas del temps i pel vandalisme, ha estat una inversió de 3.330,65 € i ha sigut subvencionada parcialment per la Conselleria de Turisme de la Generalitat Valenciana.

A més a més, en aquests nous cartells es posa l'accent en una sèrie de normes de convivència i prohibicions específiques, com són, portar els gossos solts, molestar als animals salvajes, encendre foc o no dipositar brossa fora dels contenidors, entre altres. Normes i regulacions tipificades com a greus a l'Ordenança de Convivència Ciutadana i que tenen la finalitat de protegir el nostre tresor mediambiental com són el Parc del Túria i el Paratge natural de Les Rodanes, un únic i autèntic pulmó verd del municipi que ocupa una extensió 582,47 i que li dóna una singularitat i valor incalculable al nostre poble, per la qual cosa, el seu incompliment serà sancionable.

Des de L’Ajutament de Vilamarxant, encara que, estem satisfets en el grau de complicitat i participació dels veïns i veïnes i dels visitants en general, animem a totes i tots a que s’impliquen en el manteniment i cura del seu patrimoni ambiental, sense dubte, el millor exemple que podem transmetre i deixar a la següent generació.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30