• Cartell Vilanit Vilamarxant
Obertes les inscripcions per al primer Vilanit de la temporada
Esta activitat d'oci nocturn juvenil tindrà lloc el pròxim divendres, 17 de novembre, al Pavelló Multiusos.
8/11/2017

La Casa de Joventut de Vilamarxant ha programat diferents actes per al mes de novembre. Els joves ja estan preparant el primer ‘Vilanit’ de la temporada que se celebrarà divendres, 17 de novembre, al Pavelló Multiusos a partir de les 22.30 hores. Entre les activitats programades per a la vetlada destaca una sessió de 'Kangoo Jump', en la qual els joves assistents podran calçar-se unes botes amb les quals s’impulsaran per botar segons les indicacions dels monitors. L’activitat estarà a càrrec de ‘Kangoo Club Enjoy’. També hi haurà un torneig de futbol sala, amb el Sporting Vilamarxant, s’elaborarà un mural contra la violència de gènere, tindrà lloc una sessió fotogràfica amb Mario Martínez, un torneig de brisca per parelles i, per finalitzar, es jugarà a l’amagatall per tot el pavelló.

 

Com ve sent habitual, abans de les activitats (20.30 hores), hi haurà un sopar a la Casa de Joventut.

 

Esta cita és gratuïta i està oberta a joves de 12 a 30 anys. Les inscripcions han de fer-se en el següent enllaç https://goo.gl/ft3vcH. Si esteu interessats o interessades a assistir, cal que s’apunteu quan més prompte millor perquè hi ha places limitades per a cada activitat. 

 

‘Recrea Vilamarxant’

 

Un dia després, dissabte 18, tindrà lloc la jornada ‘Recrea Vilamarxant’, a partir de les 10.00 hores al Centre de Formació. S'ha convidat a 62 representants dels joves de 14 a 17 anys de l’IES les Rodanes i del col·legi San Francisco y Santo Domingo, que han participat en un estudi previ en què han aportat la seua valoració sobre el treball de l’administració pública i han fet les seues propostes de millora. En este sondeig han participat 222 alumnes dels grups de tercer i quart d’ESO, primer de Batxillerat, i primer i segon d’FPB.

 

Durant la jornada, es presentaran els resultats d’esta experiència educativa en la qual la joventut analitza la situació del seu entorn més pròxim i s'implica per formar part de la solució als problemes detectats al poble, a través de valors democràtics i participatius.  L'estudi es basa en la pregunta ‘Com t’agradaria que fóra Vilamarxant en 2030?. A més, els joves posaran en comú i debatran les seues propostes amb representants de l’Ajuntament de Vilamarxant. Al final de la jornada, es presentaran les conclusions, una part a la qual estan convidats els familiars.

 

Este projecte ha estat organitzat per la Casa de Joventut, amb la col·laboració de les regidories de Joventut i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Vilamarxant.

 

L’últim esdeveniment del mes tindrà lloc divendres, 24 de novembre, quan els joves es reuniran en el sopar mensual contra la violència de gènere que, a més, se celebrarà la vespra del Dia Internacional de condemna a la violència masclista.

 

Activitats setmanals

 

Durant la setmana, de dimarts a divendres, la Casa de Joventut està oberta a la participació de joves de 12 a 17 anys que poden acudir als tallers gratuïts i setmanals.

 

Els horaris d’estes activitats són els següents:

 

- Grup de ball: dimarts de 18.00 a 19.00 hores.

- Grup de Cuina: dimecres de 18.00 a 19.30 hores.

- Joves Inquiets: dijous de 18.00 a 19.30 hores.

- Grup de Teatre: divendres de 18.00 a 19.30 hores.

 

Les inscripcions poden fer-se de dimarts a divendres, de 16.30 a 20.00 hores, a la Casa de Joventut.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31