• Coberta Ajuntament Vilamarxant
Nova coberta per estalviar energia
L’edifici de l’Ajuntament millora la seua impermeabilitat i aïllament amb els treballs de reparació de la façana i la coberta que ja estan finalitzats.
11/10/2017

L’Ajuntament de Vilamarxant ha completat els treballs de reparació, millora i manteniment de la coberta i la façana de l’edifici de l’Avinguda Dos de Maig.

 

Esta actuació era necessària degut a les deficiències que patia l’immoble per entrades d’aigua i per un aïllament tèrmic insuficient. La construcció és dels anys 70 i, com recull l’informe tècnic que es va fer abans de licitar els treballs, no havia rebut un manteniment adequat durant estos anys, ja que només s’havien dut a terme algunes reparacions puntuals.

 

Els treballs han suposat una inversió de 57.776 euros (IVA inclòs) i van ser adjudicats a l’empresa Vicente Ingresa Construcciones SL.

 

A la coberta s’ha retirat tot el que estava deteriorat i s’ha estès una capa de dos centímetres de morter de ciment (que actua com conglomerant per evitar fissures). Després, s’ha col·locat una làmina impermeable i s’han mantingut les pendents per recollir l’aigua i evitar que s’acumule, provocant les goteres que patien algunes àrees de l’última planta. També s’ha recobert la barana metàl·lica per evitar que l’aigua de pluja passe a la façana.

 

Amb estes millores s’incrementa considerablement l’aïllament de l’edifici, el que suposarà un estalvi en la despesa energètica, i també s’evita l’aparició d’humitats a sostres i parets, complint i actualitzant al mateix temps, les mesures de seguretat i salut que requeria la construcció.

 

Els treballs de la coberta concloïen amb la instal·lació d’uns bancs per col·locar en ells els aparells d’aire condicionat.

 

Pel que fa a la façana, s’ha repintat completament i s’ha rejuntat tot el material de fusteria per donar solució a les entrades d’aigua. També s’han reparat els baixats de l’aire condicionat de la part exterior.

  • Façana Ajuntament Vilamarxant

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31