Nou reglament dels mitjans de comunicació municipals de l’Ajuntament de Vilamarxant
Els veïns i veïnes de Vilamarxant poden participar remetent les seues propostes sobre les qüestions que consideren que ha d’abordar este nou text normatiu.
26/12/2017

L’Ajuntament de Vilamarxant està elaborant un Reglament d’organització i funcionament dels mitjans de comunicació municipals dels quals disposa el consistori, per comptar amb una norma que responga a la necessitat d’informació de la ciutadania del municipi.

 

Perquè el reglament siga el més plural i transparent possible, s’ha posat en marxa una consulta pública a través del portal web municipal, amb la finalitat de recollir l’opinió de la ciutadania, de les organitzacions i de les associacions més representatives i, potencialment, afectades per la futura norma.

 

El reglament pretén establir les normes necessàries perquè els mitjans de comunicació municipals dels quals disposa l’Ajuntament de Vilamarxant actuen respectant els principis d’objectivitat, veracitat i imparcialitat, així com el respecte al pluralisme polític, religiós, social i de qualsevol dret fonamental. Amb la normativa, es regularà el funcionament i gestió de les ferramentes de comunicació del consistori per facilitar la informació més àmplia sobre l’activitat municipal, promovent la participació de tots els ciutadans i ciutadanes en la vida social de Vilamarxant.

 

Totes les propostes presentades per millorar la comunicació entre l'Ajuntament de Vilamarxant i els veïns i veïnes del municipi seran estudiades per a la seua possible incorporació al reglament. Estes propostes podran realitzar-se fins al dia 9 de gener de 2018, a través del registre electrònic (seu electrònica), situat a la pàgina web municipal, o en l’oficina auxiliar de registre, situada a l’Ajuntament (en horari d’atenció al públic, de dilluns a divendres de 9 a 14 h).

 

Després de realitzar este tràmit de consulta i analitzar les propostes presentades, es publicarà l'esborrany en la pàgina web de l’Ajuntament de Vilamarxant.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31