"Mira si hem corregut terres..." a Vilamarxant
Spanish Brass i Carles Dénia porten este espectacle musical diumenge que ve, 29 de juliol, a la Replaça.
23/07/2018

El quintet de metalls Spanish Brass i el cantaor i compositor Carles Dénia actuen el pròxim diumenge, 29 de juliol, a Vilamarxant.

 

La cita serà a la Replaça, a les 22.30 h (gratuïta) i està organitzada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilamarxant, amb la col·laboració del SARC de la Diputació de València.

Serà la segona vegada que Spanish Brass visita Vilamarxant en l’últim any, després d’haver acollit un gran èxit de públic i d’opinions en el concert que la formació valenciana va oferir a la Casa de la Cultura el passat mes d’octubre de 2017.

 

Ara, tornen a un escenari més estiuenc i amb la companyia de Carles Dénia. Junts interpretaran l’espectacle “Mira si hem corregut terres...” un projecte basat, d’una banda, en cançons que tenen el seu origen en l’etapa històrica en la qual la cultura àrab estava arrelada a la península Ibèrica o que procedixen de la tradició musical de la Corona d’Aragó.

 

Esta fusió de cultures va donar com a resultat cançons que barrejaven elements vitals amb ritmes ternaris i melodies amb un clar aire morisc.

D’altra banda, durat l’espectacle també s’escoltaran temes contemporanis però molt populars de Joan Manuel Serrat, Raimon o La Gossa Sorda.

 

A tot això, cal afegir els magnífics arranjaments de Ramón Cardo, un dels músics i compositors de jazz més reconeguts en l’àmbit nacional.

 

Carles Dénia i Spanish Brass

 

Carles Dénia és un cantaor, guitarrista, compositor, arranjador i productor valencià format en l’àmbit del jazz que ha rebut nombrosos premis i lloances dels crítics musicals pel seu treball.

 

Entre estos guardons estan el Premi Ovidi Montllor 2009, l’Altaveu Frontera 2010, el millor disc de l’any 2011 per la revista Sons i millor disc de l’any i millors arranjaments als Ovidi Montllor 2011.

 

A més, participa en projectes de diversa índole amb els quals recorre escenaris de mig món. Per exemple, des de 2016 és la veu solista de Coetus-Orquestra de Percussió Ibèrica. També es dedica activament al cant flamenc i al cant d’estil valencià.

Per la seua banda, Spanish Brass és un dels quintets més dinàmics i consolidats del panorama musical nacional.

 

Ha participat en alguns dels festivals més importants del món, també ha tocat en la gala dels Premis Príncep d’Astúries, ha enregistrat la música de l’obra teatral "La Fundación", de Buero Vallejo per al Centro Dramático Nacional i la banda sonora de la pel·lícula "Descongélate", de Félix Sabroso.

 

En 2017 els seus membres van rebre el I Premi Bankia al Talent Musical en la Comunitat Valenciana. També han publicat 22 treballs discogràfics.

 

Cada any esta formació organitza dos festivals de vent-metall: Spanish Brass Alzira i el Fetival Brassurround de Torrent.

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30