Més comunicació per a Vilamarxant
La Regidoria de Comunicació signa un contracte amb “La VEU” per tal de dotar d’una millor comunicació a la població.
11/08/2017

El passat dia 5 d’agost es va signar el contracte amb una empresa de comunicació per tal de dotar a l’Ajuntament de Vilamarxant d’un servei de comunicació millorat i, d’esta forma,  poder oferir al poble tota la informació que s’està demandant per part del veïnat, els quals ens han transmès la necessitat de rebre informació rigorosa, actualitzada i de manera periòdica sobre l’activitat municipal. Açò només es pot portar a terme disposant d’una política comunicativa més dinàmica, completa i a l’abast de tots els habitants del municipi.

 

Com que l’Ajuntament de Vilamarxant en tant que administració actuant, és competent per contractar els serveis professionals de premsa, comunicació, imatge i difusió, este equip de govern ha decidit concretar este servei mitjançant la figura d’un contracte de serveis. Per la qual cosa, el passat dimecres dia 8 d’agost, es va enviar una carta amb tota la informació de l’expedient, el format de contracte i una invitació de col·laboració a la resta de partits amb representació al consistori.

 

En esta carta hem volgut transmetre el nostre compromís d’informar d’una forma rigorosa, transparent i basant-se sempre en dades i fets que siguen rellevants i útils per a la població. Així mateix, s’ha convidat als membres de l’oposició a ser partícips de l’elaboració del reglament de participació, per transmetre la imatge i la tasca institucional del nostre municipi amb el màxim grau de responsabilitat i rigor, tant com es mereix Vilamarxant.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31