María Villamayor presenta els seus llibres a Vilamarxant
L'escriptora valenciana estarà este divendres, 27 d'octubre, a la Cisterna i ha organitzat una excursió a València basada en l'obra ‘Las doce llaves’.
23/10/2017

L'escriptora valenciana María Villamayor presentarà a Vilamarxant la seua última novel·la ‘Años Muertos’. Serà este divendres, 27 d'octubre, a la sala d'actes de la Cisterna a les 19.30 hores.

 

‘Años muertos’, publicada a finals de 2016 per Samaruc, explica la vida d'una jove víctima de maltractaments que es refugia en la platja de la Malvarrosa i que ha de superar molts problemes per a recuperar la seua autoestima. Ho fa principalment a través de l'esport i de visites a l'hospital San Juan de Dios, la qual cosa reforça la seua capacitat de superació. L'argument transmet la idea que, per moltes traves que ens pose la vida, sempre hi ha llum i esperança.

 

Durant l'acte, també hi haurà un col·loqui amb el públic assistent per parlar sobre les seues dues obres anteriors, ‘El embrujo de Alhambra’ i ‘Las doce llaves’.

 

En la primera María recopila, de forma novel·lada, les anècdotes que la seua iaia li explicava quan passaven l'estiu a Alhambra, un xicotet poble de Ciudad Real d'uns 800 habitants.

 

Però el seu gran èxit literari l'ha aconseguit amb ‘Las doce llaves’, una història d'intriga que es basa en un recorregut històric per la seua ciutat natal, València. De fet, moltes de les persones que l'han llegida, ara s'apropen a alguns dels monuments i espais de la ciutat amb altres ulls i busquen alguns dels llocs que apareixen al llibre, com per exemple la Dama d'Elx als Vivers o les gàrgoles de les Torres de Serrans. El mateix llibre s'ha convertit en una espècie de guia turística de rutes que recorren els monuments que es descriuen en ell. Unes rutes en què ja han participat més de 700 persones.

 

Els veïns i veïnes de Vilamarxant podran fer una, en companyia de l'escriptora, este diumenge 29 d'octubre. En esta excursió, María Villamayor els acompanyarà pels escenaris de ‘Las doce llaves’. Els interessats i interessades han d'inscriure's fins a dijous, 26 d'octubre, a l'Ajuntament o a la Biblioteca Municipal. L'eixida serà a les 9.00 hores des de l'esplanada de l'IES les Rodanes. El preu és de 3 euros a pagar el mateix dia de l'excursió.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31