• Llibre incidències piscina i gimnàs Vilamarxant.
Llibre d’incidències a la piscina i el gimnàs municipals
La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Vilamarxant l’ha posat a disposició de tots els usuaris i usuàries per atendre les seues queixes i suggeriments.
23/10/2017

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Vilamarxant ha posat a disposició dels usuaris i usuàries de la piscina i el gimnàs municipals un llibre d’incidències. Amb esta ferramenta es vol atendre qualsevol queixa, consulta o suggeriment que puga sorgir mentre s’empren les instal·lacions, facilitant d’esta forma una ràpida i còmoda la comunicació amb l’Ajuntament i amb l’empresa que gestiona estos espais.

 

El llibre estarà a disposició de tot aquell que ho sol·licite a la recepció de la piscina, i els escrits dels usuaris es revisaran tots els dies per donar una ràpida resposta als seus requeriments.

 

El regidor d’Esports, Manolo Bernad, considera que “aquelles persones que empren diàriament les instal·lacions seran els nostres ulls perquè ells i elles, millor que ningú, saben el que necessiten i el que cal millorar o canviar perquè tinguen les instal·lacions i serveis que mereixen”.

 

A banda d’este sistema presencial, qualsevol queixa o cosa a modificar pot comunicar-se també pels altres canals habituals, com són el registre d’entrada de l’Ajuntament, l’App VilamarxantInfo o els fulls oficials de reclamació de la Generalitat que han de tindre tots els establiments públics. 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31