L’Ajuntament de Vilamarxant continua realitzant reformes al Camp de Futbol Municipal.
L’Ajuntament de Vilamarxant continua amb el seu programa de millores al Camp de futbol Municipal que està portant a terme al llarg de la present legislatura.
17/08/2018

17/08/2018

 

L’Ajuntament de Vilamarxant està realitzant treballs de reforma en els vestuaris del Camp de Futbol Municipal ubicats a l’entrada, els més antics del recinte. La reforma permetrà disposar de dos vestuaris grans, uns banys i dos sales polivalents.

Els treballs suposaran una inversió de 26.000 €, costejats íntegrament per l’Ajuntament. L’empresa adjudicatària ha sigut Vicente Ingresa Construcciones S.L.

Un any més, les obres es fan en estiu que és quan menys activitat esportiva hi ha i just abans del començament oficial de la temporada. 

Les obres - la finalització de les quals està prevista a finals d’agost o principis de setembre - permetran l’ampliació de la zona de dutxes i comportaran un canvi de fontaneria, un repintat del nou espai i millores en l’enllumenat dels vestidors. 

“Després de la reforma de les grades, la col·locació de noves cadires,  la reparació del mur exterior, la inversió en equipament esportiu divers,  la instal·lació de calefacció en els vestuaris grans del camp i la reparació de les canonades que permeten regar el camp de futbol, ara estem millorant els vestuaris perquè l’Ajuntament té molt clar que cal continuar millorant les instal·lacions, pel bé dels diferents equips del poble que utilitzen el camp municipal” ha comentat el regidor d’esports Manolo Bernad. El regidor ha afegit que “pròximament es faran obres que afectaran a la caldera, l’acumulador i la calefacció dels vestuaris”.

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30