L’Ajuntament de Vilamarxant i Conexión Felina signen un conveni per gestionar les colònies del municipi
El següent pas serà repartir a les persones encarregades d’estes colònies els carnets que les autoritzarà per alimentar i tindre cura dels animals, després de completar un curs formatiu.
11/07/2018

Este matí l’Ajuntament de Vilamarxant i Conexión Felina han signat un conveni per posar en marxa el pla colonial felí de Vilamarxant i poder fer una gestió controlada i responsable de les colònies felines que hi ha al municipi.

A la firma del conveni han assistit l’alcalde de Vilamarxant, Jesús Montesinos; el president de Conexión Felina, Juan Carlos Peral, i el regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Vilamarxant, Manolo Bernad.

 

En els pròxims dies, l’Ajuntament repartirà uns carnets que autoritzaran les persones propietàries a donar menjar i tindre cura de les colònies felines identificades a la localitat. Estes persones només rebran esta acreditació si han completat el corresponent curs formatiu. L’Ajuntament de Vilamarxant ja n’ha organitzat un i, si hi ha demanda, en farà més en els pròxims mesos.

 

La Policia Local de Vilamarxant tindrà també notificació de les persones que tinguen este carnet.

 

Amb este conveni i la seua aplicació, el consistori busca tindre un control regulat d’estes colònies, evitar que s’expandisquen i continuar amb el pla d'esterilització de gates.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30