L’Ajuntament informa a una representació dels veïns/es interessats per la construcció d’una granja de gallines ecològiques que es troba en tramitació.
Es tracta de la segona reunió informativa que es manté al respecte. L’alcalde Jesús Montesinos junt amb els tècnics municipals ha informat sobre l’estat de tramitació de la instal•lació d’una granja de gallines ecològiques.
19/09/2018

19/09/2018 A principi d’agost, l’Ajuntament de Vilamarxant va convocar als propietaris de la zona on es planteja la construcció  d’una granja de gallines per a informar-los ja que l’inici avançat de les obres havia suscitat l’interés i inquietud.

En esta segona reunió s’ha informat, novament, de l’estat de tramitació actual i de quins tràmits hi ha pendents. Els tècnics municipals han aclarit diversos aspectes respecte a la compatibilitat urbanística de l’activitat donada la consideració de sòl no urbanitzable, la protecció mediambiental de la zona i de l’execució actual de les obres avançades pel promotor i condicionades a l’obtenció final de la llicència.

A la reunió, a més de la representació d’interessats, han assistit l’alcalde, Jesús Montesinos, el tinent d'alcalde Eliseo Sanz, el regidor de Medi Ambient, Manolo Bernad, la regidora de Participació Ciutadana, Amparo Garcia, el portaveu del PP, Ciro Ferrer i el portaveu de Vilamarxant Junts Podrem, Salvador Bonet. Els tècnics municipals assistents han segut: el de Medi Ambient, l’enginyer industrial que presta el servei a l’Ajuntament, l’assessor jurídic, l’arquitecta tècnica i l’arquitecte municipals.

Atesa la petició de molts dels propietaris d’accedir a la documentació dels diversos expedients relacionats amb la proposta d’instal·lar la granja. S’ha acordat establir una reunió amb l’assessor, que acredita representar a una part important dels interessats, per tal de facilitar la consulta de la documentació i poder fer-la extensible als mateixos.

Cal dir que, quan es resolga l’inici de la tramitació de la llicència ambiental sol·licitada, s’obrirà un període d’exposició pública on qualsevol persona interessada podrà consultar la documentació i fer les al·legacions que considere previ a l’enviament a la Comissió d’Avaluació Ambiental de la Conselleria competent.

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30