L’Ajuntament convoca tres noves borses de treball
(19/07/2017)El BOP ha publicat hui l’anunci de la convocatòria de les borses treball de treballador/a social, Servei d’assistència a domicili (SAD) i conserge. El termini de presentació d’instàncies comença demà, dijous 20, i conclou el 29 de juliol (10 dies naturals).
19/07/2017

Les bases de les tres borses van passar prèviament  per la preceptiva mesa de negociació, on hi ha representació sindical i de l’equip de govern. El contingut de les tres borses es va aprovar amb lleugeres aportacions dels  representants sindicals.

La intenció de l’equip de govern és millorar el servei del SAD, la borsa del qual havia quedat en la pràctica finiquitada i estaven produïnt-se, en alguns casos,  problemes a l’hora de prestar el servei per la falta de persones inscrites en l’esmentada borsa. Els drets d’examen ascendeixen a 40 €, tal i com estableix l’ordenança municipal.

Pel que fa a la borsa de conserge, es preveu que servisca per fer front a la demanda d’un contracte relleu per jubilació parcial en un centre educatiu i, alhora, per a crear una borsa de conserges que puga fer front a qualsevol necessitat temporal de l’Ajuntament. La taxa que estableix l’ordenança municipal per drets d’examen és, com en el cas anterior, de 40 €.

Finalment, la futura contractació d’un treballador/a social és el resultat de la nova política en matèria de serveis socials de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i la Diputació de València, que enguany han augmentat considerablement la partida pressupostària de benestar social destinada als municipis, la qual cosa ha propiciat que, després que el Ple de l’Ajuntament declarara com a essencials els Serveis socials, l’equip de govern haja pogut crear una nova plaça de treballador social, la qual cosa permetrà atendre millor les necessitats de la població en tots els àmbits: dependència, programes socials, ajudes d’emergència… Els drets d’examen ascendeixen a 80 €, tal i com estableix l’ordenança municipal.

Les bases i les instàncies de les tres convocatòries es poden descarregar en la seu electrònica de l’Ajuntament, en l’apartat “tauler d’anuncis”. L’enllaç és el següent:

http://vilamarxant.sedelectronica.es/board//

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31