• 'Clap your hands', a la Casa de la Cultura de Vilamarxant.
Els joves de Vilamarxant mostren una forma diferent de fer teatre
La Casa de la Cultura va acollir ahir la representació de l’obra ‘Clap your hands’, del grup juvenil de teatre dirigit per Adrián Quiles.
3/12/2017

‘Clap your hands’ vol dir ‘aplaudeix’, i això va ser el que va fer el públic assistent a l’espectacle que ahir van oferir tres joves artistes del grup juvenil de les classes de ‘Puf Teatro’.

 

L’obra ha estat ideada i dirigida per Adrián Quiles, qui imparteix estes classes cada dimecres a la Casa de la Cultura. Adrián ahir també va pujar a l’escenari, junt a Víctor Fabra i Jacob Quiles. Tots tres, van protagonitzar una trepidant entrada en escena per, després, posar-se el nas de ‘clown’ i basar la seua interpretació en el mim.

 

A través dels seus moviments, de les expressions facials i de la música triada van transmetre al públic diferent estats d’ànim, la majoria divertits i d’estima, però també de tristesa i enuig.

 

A més, els i les assistents van gaudir d’ells i amb ells, ja que l’espectacle va ser totalment interactiu. Constantment, els intèrprets van baixar de l’escenari per fer partícip al públic de totes les edats de la seua representació, amb salutacions, abraçades, fent un divertit tren, ballant, llançant globus per jugar entre l’escenari i la platea o fent palmes al compàs de la música.

 

El resultat va ser una obra dinàmica i entretinguda en què no va haver cap moment de calma o avorriment. I, el que és més important, els tres joves artistes van traslladar el seu entusiasme per l’art i el teatre, de manera que la funció no va ser únicament cosa de tres, sinó que a la fi, totes i tots els assistents van formar part d’esta peça teatral innovadora, creativa i molt divertida. 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31