Els i les joves registrats en el Sistema de Garantia Juvenil podran ser contractades pròximament per entitats locals
La Generalitat Valenciana concedirà un paquet de subvencions per a ajuntaments, mancomunitats i les diputacions provincials, per a la contractació de joves entre 16 i 30 anys que estiguen registrats en el Sistema de Garantia Juvenil en l'àmbit de la Comunitat Valenciana
19/04/2017

Si tens entre 16 i 25 anys (fins a 30 si existeix una discapacitat d'almenys el 33%) és el moment que et registres en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, en l'àmbit de la Comunitat Valenciana.

 

La raó principal és que la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha fet pública la convocatòria del programa d'incentius a la contractació de persones joves per entitats locals (ajuntaments, mancomunitats i les diputacions provincials). És a dir, pròximament es van a concedir un paquet de subvencions dirigides a la contractació de joves, el requisit indispensable de les quals és estar inscrit en el Sistema de Garantia Juvenil.

 

Així mateix, una altra de les condicions és la qualificació professional reconeguda. Els possibles candidats a la contractació hauran d'estar en disposició d'algunes de les següents titulacions: llicenciat/da o diplomat/da universitari/a, enginyer/a o enginyer/a tècnic, arquitecte/a o arquitecte/a tècnic; grau universitari, estudis de postgrau universitari, doctorat, tècnic/a o tècnic/a superior de Formació Professional Reglada (de la formació professional específica), o altres titulacions oficialment reconegudes com a equivalents a les anteriors.

 

Les entitats locals que reben aquestes subvencions podran contractar a joves qualificats per un període de 7 i 12 mesos a jornada completa, sota la modalitat del contracte en pràctiques.

 

D'aquesta forma, des de l'Ajuntament de Vilamarxant s'anima a aquells i aquelles joves que complisquen amb els requisits a inscriure's com més prompte millor en el Sistema de Garantia Juvenil, a través d'aquest enllaç: http://www.empleo.gob.es/es/garantiajuvenil/darsealta.html

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31