Incidència en l'enllumenat públic
Iberdrola està treballant per solucionar els problemes de l'enllumenat públic que estan registrant-se estos dies al centre del casc urbà, i que l'Ajuntament ha reportat a l'empresa perquè esta done resposta quan abans millor.
9/12/2017

L'Ajuntament de Vilamarxant informa que, durant esta setmana, s'ha estat reportant una incidència en l'enllumenat públic de la zona centre del casc urbà del municipi, en concret, en el sector corresponent a la Replaça i els seus voltants.

 

ETRA, empresa encarregada del manteniment de l'enllumenat municipal, ha estat fent diferents treballs de comprovació i reparació, i per este motiu, els llums d'alguns carrers del sector han estat encesos durant alguns moments en horari diürn. 

 

Així mateix, informa que l'origen del problema està en una disfunció en el funcionament del comptador propietat d'Iberdrola que registra el consum de l'enllumenat de la zona. La reparació o substitució d'este comptador és competència exclusiva d'Iberdrola. 

 

Des de l'Ajuntament, s'ha sol·licitat a Iberdrola la revisió o reparació immediata del comptador, no obstant això, l'empresa elèctrica apunta que possiblement el problema estiga relacionat amb el canvi dels nous comptadors que estan instal·lant-se i els limitadors de potència que podrien provocar que el comptador es dispare. 

 

Iberdrola s'ha compromés a solucionar la incidència quan abans millor. Però comunica que si és una qüestió relacionada amb el limitador de potència, no podrà solucionar-se fins dilluns. 

 

Des de l'Ajuntament de Vilamarxant, demanem disculpes als veïns i veïnes per les molèsties que puga causar-los esta incidència. La seua solució no està en les mans del consistori i l'empresa encarregada ja està treballant per resoldre el problema. 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31