• Recepció falles Vilamarxant a la Diputació de València 2018
Les falles de Vilamarxant assistixen a la recepció de la Diputació de València
Els estendards lliurats enguany porten el lema "Som igualtat" per reivindicar el paper de la dona i la lluita contra la violència de gènere.
13/03/2018

Les falleres majors i presidents de les tres comissions de Vilamarxant van assistir ahir a la recepció fallera que cada any organitza la Diputació de València.

A este acte festiu, celebrat a la Plaça de Manises, acudiren prop de 900 comissions de tota la província, entre elles la Falla Pensat i Fet, la Falla el Pilar i la Falla el Colp del nostre municipi. Els representants van estar acompanyats per la regidora de Festes i Tradicions de l’Ajuntament de Vilamarxant, Mª Victoria Sanchis; per la regidora de Comunicació, Amparo García; i pel portaveu del Partit Popular de Vilamarxant i assessor a la Diputació, Ciro Ferrer.

L’acte va estar presidit pel president de la Diputació, Jorge Rodríguez; per la vicepresidenta, Mª Josep Amigó; i per la Fallera Major de València, Rocío Gil, junt a altres membres de la corporació provincial. Enguany, en els estendards que s’han lliurat a les falles es remarca la importància del respecte i de denunciar qualsevol actitud sexista durant les festes, amb el lema “Som igualtat”. La Diputació vol que siguen un vehicle de difusió de valors socials com ara la lluita contra la violència de gènere o la igualtat d’oportunitats entre hòmens i dones, per això, estaran visibles a les falles que es planten a Vilamarxant.

La cita també ha servit per conscienciar sobre la necessitat que estes siguen també unes falles sostenibles. Per això, la Diputació, junt a la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, elaboraran un estudi que estime l’impacte real de la festa en els àmbits econòmic, social, turístic i mediambiental a la ciutat de València i als municipis de les comarques valencianes.

 

L’activitat va estar amenitzada per la música de l’orquestra “La Pato”. Després de l’acte, les tres comissions van quedar-se a vore la macletà llançada per la pirotècnia Hermanos Ferrández de Beniel (Múrcia). 

 

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31