• Reunió de l'alcalde amb la regidora de Festes i el cap de la Policia Local.
Enllestit el dispositiu de seguretat i neteja per a les festes
L'Ajuntament de Vilamarxant intensificarà la vigilància en esdeveniments destacats com ara el Sopar de les Quintes, la Presentació o els festejos taurins.
16/08/2017

A dos dies de l’inici de les Festes Patronals de 2017, l’Ajuntament de Vilamarxant ja té ultimats els dispositius especials de seguretat ciutadana i neteja.

Hui han mantingut una reunió l’alcalde, Jesús Montesinos; la regidora de Festes, Vicky Sanchis; i el cap de la Policia Local, J.M. Peña. Els serveis de seguretat local mantindran una especial vigilància en esdeveniments on es preveu una gran assistència de gent, com ara el Sopar de les Quintes o els bous embolats. A més, com cada any, prestaran assistència permanent en els esdeveniments més destacats, processons, i en els controls d’accès i eixides d’emergència en balls i actes multitudinaris.

La Policia Local també vigilarà que es complisquen els horaris d’oci. Així, s’ha establert que les 5.30 hores siga l’hora en què finalitzen tots els actes públics per garantir la conciliació entre festa i descans. Per això, la regidora de Festes també demana “la máxima implicació dels participants de totes les edats. Només demanem coneixement i respecte per viure unes festes on tot el món puga gaudir i descansar”.

En materia de seguretat, també intervindran altres forces com Guàrdia Civil, Protecció Civil i Bombers. Precisament, per les recomanacions d’estos últims, els focs d’artifici canvien d’ubicació, i es llançaran des de l’esplanada de l’institut, en compte de fer-los al barranc.

Pel que fa als festejos taurins, des de la regidoria de Seguretat Ciutadana, es recorda les normes bàsiques de participació:

- No està permesa la participació de menors de 16 anys, que només podrán acudir com a espectadors.  

- Tampoc està permesa la participació de persones que evidencien estar baix els efectes de l’alcohol o de substàncies tòxiques.

- Els assistents han de dur una vestimenta adequada per evitar qualsevol tipus d’incident (no es pot accedir al recinte amb xancletes o calçat obert).

- Cal respectar als animals i està prohibit el maltracte, l’ús de pals, elements amb punta, i el llançament d’objectes i coets contra ells, així com qualsevol altra pràctica que supose tortura.

Pel que fa a la neteja, la Regidoria d'Obres i Serveis ampliarà l’horari. D’esta forma, es recollirà el fem dos vegades al dia durant les dos setmanes de festes. També s’intensificarà el baldeig després dels festejos taurins i d’esdeveniments especials com el Sopar de les Quintes. 

L'alcalde de Vilamarxant, Jesús Montesinos, assegura que "estem treballant des de fa mesos en aquests aspectes que són bàsics per al bon desenvolupament de les festes, i perquè les nostres veïnes, veïns i visitants només hagen de preocupar-se per passar-ho bé".

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30