Dos dies per triar el millor aparador de Nadal
Els veïns i veïnes de Vilamarxant poden votar per un dels 6 establiments que s’han presentat al Concurs d’aparadors comercials nadalencs fins a este divendres.
21/12/2017

El Concurs d’aparadors nadalencs, organitzat per la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Vilamarxant, està en marxa i ja han sigut molts els veïns i veïnes de Vilamarxant que han votat la decoració comercial que més els agrada.

 

L’últim dia per votar és este divendres, 22 de desembre. Cal fer-ho de forma presencial, presentant el DNI, a l’edifici nou de l’Ajuntament (c/Sant Jaume), de 9 a 14 h. A més, tots els participants en la votació entraran en el sorteig d'un pernil que tindrà lloc el dia 29 de desembre.

 

Els interessats o interessades a participar poden triar entre els 6 comerços que s’han inscrit al concurs. Són:

-          Comercial Antonio

 

-          Forn de Litri

-          Gasolinera La Canal

-          Floristeria Ángeles

-          Perruqueria Mª José Rodrigo

-          Microsshop Exeinformàtica

 

Facilitem les imatges dels aparadors ja muntats dels establiments participants, però vos recomanem visitar-los tots per vore les decoracions i, després, votar la que més vos agrade.

 

L'escrutini dels vots es realitzarà el 26 de desembre, a partir de les 14 h, a les dependències municipals i el resultat serà notificat de seguida als guardonats/des; a més, es farà públic a través dels diferents mitjans de comunicació dels quals disposa l'Ajuntament. Com en edicions anteriors, es repartiran tres premis de 200, 100 i 50 euros per al primer, segon i tercer classificat, respectivament.

 

Amb este tradicional concurs, la Regidoria de Comerç vol premiar l’esforç fet pels comerciants de Vilamarxant per decorar els aparadors durant estes festes.

 

Vos facilitem les bases del concurs en el document adjunt. 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31