Diaspora Start Up oferix beques de fins a 40.000 euros per als projectes empresarials de persones emprenedores romaneses
El programa Diaspora Start Up oferix deu beques de 40.000 euros per als nous projectes empresarials de persones emprenedores de nacionalitat romanesa que hagen viscut a Espanya almenys un dels últims tres anys.
7/11/2018

Els veïns i veïnes d'origen romanés de Vilamarxant tenen l'oportunitat de proposar la seua idea empresarial i beneficiar-se d'un projecte que ofereix formació, ajudes econòmiques i assessoria per a l'emprenedoria.

El termini per a presentar el pla de negoci en un sector que no siga agrícola o de transport internacional de mercaderies finalitzarà el pròxim 15 de novembre.

No importa si la persona emprenedora ha tornat a Romania o encara residix a Espanya, ja que el requisit és haver viscut en territori espanyol durant almenys un dels últims tres anys. A més, ha de tindre entre 18 i 65 anys i comptar amb l'educació completada, batxiller o experiència en el sector que desitja emprendre.

El curs de capacitació d'emprenedoria en llengua romanesa; el servei personalitzat d'assessorament; la consultoria i tutoria per a implementar el pla de negoci; l'assistència especialitzada per a establir l'empresa i registrar-la en el Registre de Comerç de Romania; i el suport en la implementació del pla de negoci són alguns dels beneficis de les persones que s'inscriguen.

Eliseo Sanz, regidor de promoció econòmica de l'Ajuntament de Vilamarxant, va indicar que esta és una gran oportunitat per a la colònia de ciutadans romanesos residents en el municipi.

“Estes beques per a emprenedors són una gran ajuda per a ciutadans comunitaris d'origen romanés que tenen intenció de crear la seua pròpia empresa. Sabem que a Vilamarxant comptem amb molts veïns de nacionalitat romanesa i estes ajudes poden servir per a fer realitat la seua idea de negoci”, va indicar Sanz.

Més informació en www.diasporastartup.eu

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30