Demà Vilamarxant acollirà una vesprada de somnis, esport i solidaritat
A les 17.30 h, l'emissari reial arreplegarà les cartes que els xiquets i xiquetes de Vilamarxant enviaran als Reis Mags. Després, tindrà lloc la Sant Silvestre solidària, des de la Replaça.
27/12/2017

Demà Vilamarxant viurà una vesprada d'il·lusions, esport, diversió i solidaritat. 

 

Els xiquets i xiquetes tenen una cita, a partir de les 17.30 h, a l'Ajuntament (edifici de l'Avinguda 2 de Maig). Allí arribarà l'emissari reial dels Reis de l'Orient, acompanyat amb música de tabal i dolçaina, per arreplegar totes les cartes plenes de desitjos que els més menuts del poble volen per al 2018. L'activitat està organitzada per la Regidoria de Festes i Tradicions de l'Ajuntament de Vilamarxant.

 

L'Aju ngtament de Vilamarxant repartirà xocolate als assistents que elaborarà la Junta Local de l'Associació Espanyola contra el Càncer. 

 

Després, el Patge enviat per Ses Majestats marxarà per fer arribar les missives i que es complisquen tots els somnis dels veïns i veïnes de Vilamarxant.

 

Un poc més tard, tindrà lloc la Sant Silvestre solidària, amb eixida i arribada a la Replaça, on els participants acudeixen a passar una vesprada de diversió i esport, amb disfresses gracioses i originals.

 

Les inscripcions es faran a la línia de meta, a partir de les 19 h. Per apuntar-se cal portar dos aliments no peribles o un joguet que es donaran a Càritas Vilamarxant. També poden aportar-se dos euros que es donaran a la Junta Local de l'Associació Espanyola contra el Càncer. 

 

El recorregut consta de dos voltes de dos quilòmetres i mig per dins del municipi. En arribar a la línia de meta, l'Ajuntament i les Ames de Casa Tyrius repartiran aigua, xocolate i valencianes per a totes i tots els participants. 

 

Hi haurà premis per a el primer home i la primera dona de la general, a la millor disfressa individual i col·lectiva, a la disfressa més divertida i a la millor disfressa infantil. 

 

Les entitats organitzadores i col·laboradores d'este esdeveniment són: el Club d'Atletisme de Vilamarxant, la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilamarxant, la Diputació de València, les Ames de Casa Tyrius de Vilamarxant, Càritas Vilamarxant i la Junta Local de l'Associació Espanyola contra el Càncer. 

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31