Condemna i record a les 22 dones a qui la violència masclista ha assassinat este any
Este matí l’avinguda 2 de Maig ha acollit la concentració mensual contra la violència de gènere amb la especial implicació dels jóvens que estan formant-se a l’Ajuntament amb el programa La Dipu et Beca
26/07/2018

Este matí l’acte de rebuig de la violència de gènere ha tingut noms i cognoms, els de les 22 dones assassinades per les seues parelles o ex parelles en el que portem d’any.

Una representació dels xics i xiques que estan formant-se a l’Ajuntament de Vilamarxant amb el programa La Dipu et Beca han sigut els encarregats de fer este emotiu record a les víctimes de la barbàrie i del sense sentit en una societat que pretén ser justa i igualitària.

Estos noms estaven escampats per terra amb cartolines roges amb les quals es volia centrar l'atenció de les persones assistents. A més, al final del discurs han recordat que qualsevol d’elles podria ser la nostra mare, filla, germana o amiga, perquè tot i que hi haja casos que ens semblen llunyans, la violència masclista és una realitat a la qual hem de fer-li front totes i tots.

L’activitat ha estat coordinada per Maria Estupiña i Alba Olmeda, del Departament de Gestió Cultural, junt al Departament de Benestar Social i Polítiques d’Igualtat del consistori.

Esta concentració té lloc l’últim dijous de cada mes a l’avinguda 2 de Maig. Es tracta d’una decisió que van prendre, per unanimitat, totes les forces polítiques amb representació municipal el passat mes de novembre de 2015 per condemnar les morts per violència masclista.

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30