Comunicat de rebuig i denúncia
Davant les agressions i actes vandàlics que vénen patint els regidors i regidores de l'equip de govern de l'Ajuntament de Vilamarxant als seus vehicles i vivendes.
31/12/2017

L’Ajuntament de Vilamarxant expressa la seua total repulsa i condemna a qualsevol tipus de violència i a qualsevol tipus d’acció incívica que atempte contra el respecte democràtic i les llibertats ideològiques. 

 

Esta condemna la fem pública davant les diferents agressions a vehicles i vivendes que vénen patint els regidors i regidores que formen part de l’equip de govern i que, alhora, considerem incompatibles amb una societat que té entre els seus fonaments la tolerància, la convivència i la defensa dels drets fonamentals. 

 

Des de fa mesos, els membres de l’equip de govern han patit el punxament de rodes dels seus vehicles, amb el risc que això suposa per a elles i ells i per a les seus famílies; així com diversos desperfectes ocasionats a les façanes dels seus domicilis particulars. Actes que atempten contra els responsables públics, però també contra les seues persones més properes que són totalment alienes a qualsevol tipus de activitat política i pública.

 

També informem que s’han pres les accions oportunes que marca la llei, i que confiem plenament en les forces i cossos de seguretat per tal de posar fi i resoldre estes actuacions intolerants i que no representen ni al poble de Vilamarxant ni a la seua gent.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31