Campanya contra la mosca de la fruita
(13/07/2017) Ceratitis Capitata Wied 2017
13/07/2017

L'Ajuntament de Vilamarxant informa que dins de la campanya Ceratitis Capitata Wied 2017 en varietats extraprimerenques de cítrics i caqui de la Conselleria d'Agricultura, està disponible per als agricultors que estiguen interessats, la possibilitat de sol·licitar el producte necessari que facilita la Conselleria.

La Conselleria d'Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural facilitarà als agricultors el producte necessari per a un tractament per procediments terrestres de les varietats extraprimerenques:

(Marisol, Clausellina, Clemenrubí (*Pri-23), Basol, Oronules, Arrufatina, Hashimoto, Loretina, Beatriz, Clemenpons, Esbal, Oroval, Satsuma Owari, Clemennapo, Mioro, Pri-23, Iwasaki, Primosole, Okitsu, Clemensoon, Clemenclara, Orogros, Cultifort, Oct488, Nero, Capola i Clemenval) i per a caqui sent a càrrec d'aquest agricultor les despeses d'aplicació.

El producte fitosanitari lambda cihalotrin 1,5 % serà repartit a raó de 325 cc / ha i 325 cc de proteïna hidrolitzada per hectàrea.

Per al cultiu de caqui es repartirà lambda cihalotrin 10%, a raó de 5 cc / ha i 160 cc de proteïna hidrolitzada per hectàrea.

Tots dos productes seran utilitzats per a la realització d'un tractament en polvorització esquer, no estant autoritzat el seu ús en aquelles parcel·les la producció de les quals es destine a exportació a O.S. a.

Per a aquelles produccions reconegudes com a ecològiques es repartirà el producte *Spinosad, en formulació en esquer a raó de 1 l/ha per al tractament a “parcheo”.

Les sol·licituds corresponents deuran sol·licitar-se per a remetre's abans del dia 21 de juliol de 2017.

Serà necessari conèixer la varietat del cítric i l'edat de la plantació tant de cítrics com de caquis, així com les dades de les parcel·les en les quals es troben (polígon, parcel·la i extensió de la mateixa, podent alguns dades consultar-los en ajuntament). També Seran necessaris, el nom, cognoms i DNI de l'agricultor.

En compliment de la normativa vigent, serà necessari aportar per a poder arreplegar els productes el carnet d'usuari professional de productes fitosanitaris. En el cas que el lliurament es realitze a nom d'una persona jurídica o del titular d'una explotació, qui reba el producte haurà d'acreditar que posseeix autorització o poder d'aquesta persona o titular d'explotació per a actuar i efectuar la recepció en el seu nom.

Més informació i inscripcions en les dependències de l'ajuntament.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30