Calendari i procediment d’admissió de l’alumnat d’Infantil i Primària per al curs 2018-2019
8/05/2018

Les famílies que hagen de matricular els seus fills i/o filles als centres escolars d’Educació Infantil i Primària per al curs 2018-2019 hauran de presentar les sol·licituds d’admissió del 17 al 24 de maig de 2018.

 

Estes sol·licituds d’admissió poden arreplegar-se a partir del 17 de maig a la secretaria dels centres docents del municipi, tant dels públics, els CEIP Horta Major i la Pea; com del concertat, el Colegio San Francisco y Santo Domingo.

 

En el paper caldrà indicar l’ordre de preferència dels col·legis triats (1a, 2a o 3a opció) i incloure la documentació obligatòria i, si és necessari, l’específica. Sols es podrà entregar una sol·licitud per alumne o alumna i sempre al centre de primera opció. La sol·licitud d’admissió també es podrà fer per via telemàtica (Internet) accedint a la pàgina www.edu.gva.es/abc/admisal/val/ i buscant Alumnat,  Annex - Sol·licitud admissió Ed. Infantil i Ensenyaments Bàsics. Esta sol·licitud caldrà emplenar-la, signar-la i entregar-la en el centre de primera opció.

 

Calendari

Quan haja conclòs este període d’admissió, els centre educatius baremaran les sol·licituds presentades segons les puntuacions obtingudes i les preferències triades per les famílies, a través de l’aplicació Itaca. Les llistes provisionals es publicaran el dia 4 de juny.

 

Posteriorment, s'obrirà un període de reclamacions entre el 4 i el 6 de juny, i una vegada ateses les reclamacions, seran publicades les llistes definitives d'admesos als centres el dia 13 de juny. Pel que fa al procés de matriculació de l'alumnat d'Infantil i Primària, es durà a terme des del dia 14 de juny i fins al 2 de juliol.

 

El procés d'admissió és el tràmit que seguixen les famílies per incorporar els seus fills i filles per primera vegada al sistema educatiu valencià o quan decidixen canviar de centre per qualsevol motiu. Una vegada s'obté una reserva de lloc escolar a través del procés d'admissió, comença el període de matriculació.

 

Podeu consultar i descarregar tota la informació relativa als centres educatius del municipi, així com la documentació que cal aportar a l’hora de presentar les sol·licituds en el document adjunt. La Generalitat també posa a disposició de les famílies el següent enllaç: http://www.ceice.gva.es/va/escolaqualitat

 

 

Escola Infantil Municipal

Pel que fa a l’Escola Infantil Municipal (de 0 a 3 anys), depenent de l’Ajuntament, la Regidoria d’Educació recorda a les famílies interessades en matricular els seus fills o filles per al curs 2018-2019 que hi haurà una reunió informativa el pròxim dilluns, 14 de maig, a la Casa de la Cultura a les 17.30 h (s’ha canviat la data de la reunió que, en un principi, s’havia fixat per al dia 10 de maig).

 

 

Les sol·licituds també hauran de presentar-se del 17 al 24 de maig a l’Ajuntament de Vilamarxant (no a l’Escoleta).

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31