Activitats infantils, molts llibres i música per a celebrar el Dia del Llibre
La gran festa de la lectura arribarà a Vilamarxant el diumenge 23 d'abril, amb activitats lúdiques per al públic infantil i exposició i venda de llibres.
19/04/2017

A partir de les 11 hores,  el públic adult, jove i infantil té una cita amb la cultura a la Plaça de la Constitució, lloc on es celebrarà la gran festa del Dia del Llibre.

 

Des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament s’han cursat invitacions a les botigues locals que venen llibres perquè estiguen presents en l’activitat, si així ho desitgen. L’Ajuntament facilitarà taules, cadires i tendals als expositors. A hores d’ara han confirmat la seua participació Epsilon (Papereria llibreria Marina Blanes), Estanc núm. 2 Vicent Montesinos i Librería -juguetería Javier. Completaran l’oferta una mostra de diferents editorials (entre les quals Sembra llibres i Bromera) i entitats educatives com la Fundació Sambori i la Coordinadora pel valencià Camp de Túria.

 

A més, diferents vilamarxanters que han publicat llibres recentment posaran a l’abast del públic les seues obres. En concret, trobarem el volum “Memorias Cuadro Artístico Vilamarxant”, de Vicente Montesinos Sánchez y Jose Luís Montesinos Guzmán; el poemari “Memòria i pell”, de Maria  Montesinos Oltra; el llibre “El capitán Zheimer”, de Nacho Golfe Betoret, publicat per l’editorial Pla Editions, d’un altre vilamarxanter, Pere Pla; i el llibre “Psicoestètica”, de Vicent Davó.

 

Finalment, per dinamitzar la trobada cultural, la Regidoria de Cultura ha programat dues activitats: d’una banda, l’empresa local Ludoteca Gamusinos organitzarà un taller de fabricació de titelles per a xiquetes i xiquets. Per altra banda, el grup castellonenc Trobadorets interpretarà un bon repertori de divertides cançons que, de ben segur, faran ballar grans i menuts, en un espectacle que començarà al voltant de les 11:45 hores.

 

Per motius organitzatius i de seguretat, no es podrà circular per la plaça Constitució a partir de les 9 hores del diumenge 23 d’abril, per la qual cosa, l’Ajuntament sol·licita a les persones que visquen en eixa zona que, si necessiten traure de casa algun vehicle, ho facen abans de les 9 hores. Es preveu que les activitats concloguen al voltant de les 13:30 hores.

 

 

 

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31