Garantia Juvenil

Garantia Juvenil

La Garantia Juvenil és una iniciativa europea que pretén facilitar l' accés dels joves al mercat de treball. A Espanya s' emmarca en l' estratègia de Emprendimient Jove aprovada al febrer de 2013 pel Ministerid'Ocupació i Seguretat Social. La Recomanació sobre la Garantia Juvenil estableix que els joves puguen rebre una oferta d'ocupació, d'educació o formació després  d' haver finalitzat els seus estudis o quedar aturats.

Qui poden ser beneficiaris?

Els joves que complisquen els següents requisits:

Tindre nacionalitat espanyola o ser ciutadans de la Unió o dels Estats parteix de l' Acord Econòmic Europeu o Suïssa que es troben a Espanya en exercici de la lliure circulació i residència. També podrán inscriure's els estrangers titulars d' una autorització per a residir en territorio espanyol que habilite per a treballar.

Estar empadronat en qualsevol localitat del territori nacional espanyol.

Tindre més de 16 anys i menys de 30 en el moment de sol·licitar la inscripció en el Fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

No haver treballat en els 30 dies naturals anteriors a la data de presentació de la sol·licitud.

No haver rebut accions educatives que comporten més de 40 hores mensuals en els 90 dies naturals anteriors a la data de presentació de la sol·licitud.

No haver rebut accions formatives que comporten més de 40 hores mensuals en els 30 dies naturals anteriors a la data de presentació de la sol·licitud.

Presentar una declaración expressa de tenir interès a participar en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, adquirint un compromís de participació activa en les actuacions que es desenvolupen en el marc de la Garantia Juvenil.

Aquest és l' enllaç per informar-te i inscriure't en el programa de GARANTIA JUVENIL.

Si tens qualsevol dubte, acudeix al teu Ajuntament els dijous d' 11 a 14h al departament d' intervenció, on t' atendrà Fernando Arastey

 

http://www.garantiajuvenil.gva.es/

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30