De
De
Hasta
to
Divendres
27
Abril
2018
0
00
Pressupostos participatius
Primera fase: presentació de propostes.

- Des del dimecres, 11 d’abril, i fins al dimecres, 25 d'abril, estarà obert el termini per inscriure’s a la Plataforma de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Vilamarxant, a la qual podeu accedir a través d’este enllaç: http://participacio.vilamarxant.es/ (no estarà activa fins al mateix dimecres) i fer-nos arribar les propostes que penseu que son necessàries per a la millora de Vilamarxant i de la qualitat de vida dels veïns i veïnes del municipi.

 

Qui pot proposar projectes d’inversió?

 

Pot proposar projectes d’inversió:

1. Qualsevol persona físca (veí/veïna), a partir de 16 anys, a títol individual i empadronat o empadronada a Vilamarxant en el moment de la inscripció.

2. Qualsevol entitat ciutadana amb personalitat jurídica que acredite el seu registre (a nivell autonòmic, estatal o local) amb domicili social i àmbit d’actuació territorial a Vilamarxant. Es consideren entitats ciutadanes les associacions sense ànim de lucre constituïdes per a la defensa dels interessos generals o sectorials de les veïnes i veïns de Vilamarxant.

 

Les persones físiques podran realitzar una proposta de projecte d'inversió; mentre que les entitats ciutadanes podran presentar-ne fins a tres. 

 

Quin tipus de projectes d’inversió es poden proposar?

 

Les propostes han de ser d’inversions de competència municipal i que formen part d’un barri o zona de Vilamarxant. Han de dirigir-se, principalment, a cobrir objectius de millora del poble, tant per intervencions de nova execució com sobre deficiències localitzades en àrees relacionades amb: Benestar Social, Cultura, Esports, Educació, Infraestructures, Neteja, Medi Ambient, Mobilitat, Parcs i Jardins o Seguretat i Convivència.

 

En tot cas, han d’estar enfocades a la creació d’infraestructures i a la creació o adquisició de béns necessaris per al funcionament dels servicis que puguen incoure’s en inventari, que tinguen una durada superior a l’exercici pressupostari i que no sigen béns fungibles.

 

Així, per exemple, els projectes plantejats poden ser obres (noves o de manteniment) com ara la construcció d’un jardí o la millora de carrers; o adquisicions permanents de l’Ajuntament, per exemple la compra d’un vehicle o de contenidors.

 

No s’hi poden incloure activitats (culturals, festives...) ni servicis locals, com podria ser la petició de més personal de neteja o per a Servicis Socials. Tampoc poden referir-se a subvencions.

 

* Podeu ampliar la informació sobre este procés participatiu en el següent enllaç: Pressupostos Participatius de Vilamarxant

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31