APP Vilamarxantinfo

Vilamarxantinfo és l’aplicació gratuïta per a dispositius mòbils que l'Ajuntament ha desenvolupat amb l'objectiu d'oferir més participació als ciutadans, a més de posar a la seua disposició tota la informació municipal a un sol clic.

+ participació ciutadana

La nova App permet als veïns de Vilamarxant notificar directament a l'Ajuntament, i en temps real, diversos tipus d'incidències, avaries o desperfectes que puguen trobar en el municipi. Una nova eina mitjançant la qual el ciutadà contribueix a un millor funcionament dels serveis municipals i a mantenir en millor estat el municipi.

            De manera molt senzilla…

1.      Selecciona el tipus d'incidència del que vols informar.

2.      A través de la geolocalització es detecta automàticament la ubicació.

3.      Pots fer una foto o seleccionar una prèvia de la galeria.

4.      També pots incloure un comentari.

+ comunicació

A més de la participació, aquesta aplicació també inclou altres apartats mitjançant els quals el ciutadà estarà informat en tot moment dels bans i notícies municipals, així com de tota l'actualitat local. I un espai destinat per als telèfons i la informació d'interès.

+ informació

També compta amb una agenda d'actes i activitats amb la possibilitat de programar avisos personalitzats de l'inici dels esdeveniments. Un nou canal d'informació que, a més de mantenir al ciutadà informat de tots els esdeveniments que organitza l'Ajuntament, també facilitarà el coneixement actualitzat de les activitats i iniciatives que duen a terme les entitats culturals, esportives, educatives i socials de la localitat.

Punxa ací per a descarregar el fullet informatiu.

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30