Saluda

Alcalde Vilamarxant

Lluny queda aquell temps en que un xiquet recorria els carrers del seu poble, jugant en cadascú dels seus racons i descobrint llocs interesants i extraordinaris als seus ulls com El Campet del SapoLa Muntanyeta dels Corps, l’Horta Major, el Barranc o el riu. Un xiquet que jugava amb la colla al futbol improvisant porteries als “banquets de   l’antiga avinguda”, que d’una manera inconscient ja pujava a les finestres de ca “El Serrano” o de “Julio el Barber”   en l’entrada i les corregudes de vaquetes.

 

Més tard, a la seua joventut i amb els seus amics de “La Bufa la Gamba”,  plantava bajoquetes de metro al jardí del “Patronato”, tal i com havia aprés de son pare i el seu germà bessò a “Belilla” i “L’Horta Major”, prenent   consciència de la riquesa i la importància del que ens aporta la terra i la natura. Amb l’equip de futbol anava els dissabtes amb la furgoneta de “Juanillo” o el “Pedralbino” a jugar als pobles de la contornada. Les coses eren molt diferents i el rellotge de la vida passava a un altre ritme.

 

Poquet a poquet,va anar aficionant-se a córrer i va descobrir una de les seues grans passions:pujar i baixar les llomes de “Les Rodanes” i la “Pea”, absort pel seu magnetisme i aprofitant eixos moments de pau, reflexió i retrobament d’un mateixa.

 

L’amor per Vilamarxant  ha estat sempre una prioritat i pot ser la casualitat o el destí, o la cabuderia, però de sis germans sols ell, aquell xiquet amb el que he començat l’escrit, es va establir al poble.

 

A nivell polític, fa vint anys començà un camí, acompanyant i seguint el seu germà major, qui va mostrar-li com es podia i calia abordar els assumptes de màxima responsabilitat a l’Ajuntament de Vilamarxant. Des de 2003, ja formant part de la Corporació Municipal, aquests consells serien la referència en les seues decisions.

 

Quan fa 15 mesos, va anar a treballar a Buñol, tenia el sentiment de que podia ser un impàs per poder tornar a treballar amb i per la seua gent. Sentiment que ja havia experimentat molt de temps abans, quan començà a treballar a la Cooperativa, a la que ha dedicat la seua vida professional, amb la que ha estat molt vinculat i implicat al llarg de tots aquests anys, i on a aprés a escoltar i atendre, a comprendre i entendre.

 

Una dotzena d’anys són els que han calgut per a què, prenent com a base els valors i principis de qui t’ofereix tot a canvi de res, els seus pares, i gràcies a la paciència i recolzament incondicional de qui l’acompanyat al llarg de més de mitja vida, haja tingut l’oportunitat d’assumir la major responsabilitat que a l’àmbit municipal es pot tindre. Anys de determinació, de constància, de conviccions fermes, de pocs moments de dubte i molts de reafirmació, de lluita i gran esforç. Anys compartits amb vells amics i altres de nous, on finalment s’ha trobat un grup format per gent diversa que comparteix plenament el seu desig d’aconseguir un nou Ajuntament. Que pense en tots, decidisca per tots, que tinga les portes i les finestres  obertes, que ens integre en lloc d’excloure. Que faça de Vilamarxant un referent com a poble modern i viu, amable en el dia a dia, que responga a les necessitats dels seus veïns; un poble, definitivament, del que tots estiguen orgullosos de ser Vilamarxanters.

                                 

  Aquell xiquet,et saluda hui com el TEU Alcalde.

                                             

  Jesús Montesinos Oltra

 

 

Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31